Akredytacje na zawody organizowane przez STAL GORZÓW WIELKOPOLSKI S.A. przyznawane są przez biuro prasowe klubu po uprzednim przesłaniu wypełnionego wniosku akredytacyjnego faksem, na numer (0-95) 7356 – 245 lub drogą mailową na: media@stalgorzow.pl

Wnioski akredytacyjne na cały sezon (akredytacje stałe) powinny zostać nadesłane w postaci formularza wraz ze zdjęciami dziennikarzy akredytowanych do dnia 03.04.2017r. Wnioski, które napłyną po terminie mogą zostać nierozpatrzone. Informacje o wynikach rozpatrzenia wniosków wpłyną na adresy ubiegających się o akredytacje redakcji. Osoby, które otrzymały bezpłatne akredytacje stałe zostaną powiadomione drogą elektroniczną.

Pozostali dziennikarze i fotoreporterzy mogą otrzymać płatną akredytację stałą obejmującą wszystkie mecze Ekstraligi i inne zawody żużlowe organizowane w sezonie 2017 na stadionie przy ul. Śląskiej.

Decyzja o przyznaniu akredytacji i ich ostatecznej ilości pozostaje wyłącznie w gestii STAL GORZÓW WIELKOPOLSKI S.A.

Wnioski jednorazowe, które nadejdą po terminie (maksymalnie trzy dni przed zawodami) nie będą rozpatrywane. Tylko poprawnie wypełniony wniosek (wysłany na dokumencie pobranym ze strony internetowej) będzie rozpatrzony przez biuro prasowe klubu. Jedynie potwierdzona akredytacja (drogą mailową lub telefoniczną dwa dni przed imprezą) upoważnia do otrzymania dokumentów uprawniających do wejścia na obiekt. Akredytacje na zawody przyznaje się po uprzednim złożeniu w biurze prasowym legitymacji prasowej na czas trwania imprezy.

Wniosek o akredytację prasową dostępny pod linkiem: akredytacja2017.pdf